Kerstmarkt Brugge 23 november t/m 1 januari

De kerstmarkt van Brugge bevindt zich in het gezellige centrum van Brugge met haar smalle steegjes en middeleeuwse gebouwen. Dankzij de kerstmarkt is de intieme binnenstad nog eens extra sfeervol met de duizenden lampjes, de warme wafels en glühwein…. De kerstmarkt ofwel wintermarkt vindt plaats op de Markt en het Simon Stevinplein. Tientallen houten kerststalletjes verwelkomen je met braadworsten, gluhwein, jenevers en ander lekkers. De vele souvenirstalletjesmzorgen met hun gezellige verlichting voor een magische kerstsfeer.

Centraal op de grote markt, met op de achtergrond het Belfort, bevindt zich de grote, verlichte schaatsbaan, waar zowel jong en oud zich volledig kan uitleven. Verder vormen de prachtige historische huizen, met hun vele lichtjes en versieringen, een magisch decor.

Combineer de fotozoektocht door Brugge met een bezoek aan de kerstmarkt!

Wanneer:

23 november t/m 1 januari 2019

Openingstijden:

Van maandag tot donderdag open van 10h30 tot 22h00
Op vrijdag en zaterdag van 10h30 tot 23h00
Op zondag van 10h30 tot 22h00
Op 24 december gesloten om 17h00

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *