Kerstmarkt Bremen 6 november t/m 23 december

Bremen staat bekend om haar maritieme kerstmarkt Schlachte- Zauber, deze wordt beschouwd als een van de mooiste kerstmarkten van Duitsland. Daarnaast heerst rond het Stadhuis van Bremen een ware kerstsfeer met een sfeervolle traditionele kerstmarkt.

Er zijn dit jaar meer dan 180 kraampjes aanwezig tijdens de kerstmarkt en er worden 1,5 miljoen bezoekers verwacht!

Via een verlichte wandelroute kom je van de kerstmarkt in Bremen naar de Weser (rivier).  Orgelconcerten en kerstspellen, sprookjesachtige theatervoorstellingen en Kerstmis tentoonstellingen: De Bremer culturele instellingen bieden in de kersttijd een gevarieerd programma van feestelijke evenementen voor alle leeftijden.

Combineer de fotozoektocht met een bezoek aan de kerstmarkt in Bremen!

Wanneer:

6 november – 23 december 2018

Openingstijden kerstmarkt Bremen:

Dagelijks van 10:00 – 20:30 uur
vrijdag en zaterdag tot 21.00 uur
zondag vanaf 11:00 uur

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *