Kerstmarkt Antwerpen 8 december t/m 6 januari

Breng een bezoek aan de gezellige kerstmarkt in Antwerpen. Een fantastisch uitje voor het hele gezin! Op de schaatsbaan kunnen de kinderen heerlijk schaatsen, terwijl je zelf langs de kant geniet van een heerlijk glas Glühwein of een kop warme chocolademelk. De fonkelende kerstverlichting en sfeervolle muziek zorgen voor een fijne sfeer in het middeleeuwse stadsgedeelte van Antwerpen. Maar liefst 92 chalets verspreid over de Groenplaats, de Grote Markt, de Suikerrui en het Steenplein bieden de meest uiteenlopende spulletjes aan.

Combineer de kerstmarkt met een mooie fotozoektocht door Antwerpen.

Wanneer:

Zaterdag 8 december 2018 t/m zondag 6 januari 2019

Openingstijden:

maandag tot donderdag: 12 tot 22 uur
vrijdag en zaterdag: 12 tot 24 uur
zondag: 12 tot 22 uur
Uitzonderingen op 24 en 31/12, 6/01: 12 tot 18 uur

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *