Gentse Winterfeesten 7 december t/m 6 januari

Het eindejaar zit meestal propvol etentjes, feestjes en familiebezoekjes. Om van de kerstsfeer te kunnen genieten, zou de gezelligste periode van het jaar heel wat langer mogen duren. En dan ben je op de Gentse Winterfeesten aan het juiste adres. Of je nu op zoek bent naar adrenaline, ontspanning, ambachtelijke lekkernijen of kerstkledij, iedereen wordt op zijn wenken bediend tijdens de Gentse Winterfeesten!

SCHAATSEN

Onder de imposante stadshal op het Emiel Braunplein bevindt zich een openluchtijspiste van meer dan 600 vierkante meter. Het grootste deel ervan spreidt zich uit onder de stadshal zelf, wat betekent dat je dus altijd droog kan schaatsen! Ook bij regenweer.

Daarnaast is er een leuke nieuwe schaatspiste tussen de sparren voor de kleinsten onder ons. Een schaatsbaantje “only for Kids” zodat ze kunnen leren schaatsen met of zonder schaatshulpjes in een feeërieke omgeving.

OPTREDENS

Elk bezoek is uniek! Laat uw fantasie de vrije loop tijdens een van de vele magische optredens, shows, livebands en koren en tal van andere animatie. Elke dag worden de kinderen extra in de watten gelegd door de Kerstman, andere feeërieke wezens en rendieren en ijsberen!
Ook dit jaar is het reuzenrad  ‘Grand Soleil’ weer aanwezig tijdens de Gentse Winterfeesten!

KERSTMARKT

Een kerstmarkt met meer dan 150 chalets en deelnemers die zich een weg slingeren vanaf de Sint-Baafskathedraal, over de Botermarkt, het Gouden Leeuwplein, Klein Turkije tot het einde van de Korenmarkt.

Eindeloos genieten tussen de vele kraampjes met hapjes, drankjes, toffe souvenirs en hebbedingen. Voor elk wat wils!

Combineer een fotozoektocht door Gent met de Gentse Winterfeesten.

Wanneer:

vrijdag 7 december 2018 tot en met zondag 6 januari 2019.

Openingstijden: 

Maandag t/m donderdag: 12.00-21.00 uur
Vrijdag: 12.00-22.00 uur
Zaterdag: 11.00-22.00 uur
Zondag: 11.00-21.00 uur
24/12 en 31/12: 12.00-17.00 uur
25/12 en 01/01: 14.00-21.00 uur

Naar de website

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *