Betoverend Breda 14 december t/m 6 januari

Met het nieuwe winterevenement Betoverend Breda wordt Breda een niet te missen uitstapje tijdens de kerstvakantie. Van 14 december t/m 6 januari staat Breda helemaal in het teken van feestdagen en winterse gezelligheid. De geur van haardvuur en gepofte kastanjes, de klanken van je favoriete kerstmuziek en de kruidige smaak van je eerste gluhwein dit jaar; Breda brengt het samen! Koortjes en muzikanten begeleiden je muzikaal op je tocht door Winters Breda en sprookjesachtige figuren maken het vrolijk, maar tegelijkertijd een beetje spannend in de stad…

Feeërieke verlichting, midden op de Grote Markt een ijsbaan met bijna elke dag iets bijzonders op het programma, diverse kerstmarkten om sfeervol te kunnen shoppen, live entertainment en nog vééééél meer.

Combineer een fotozoektocht door Breda met Betoverend Breda.

Wanneer:

14 december 2018 t/m 6 januari 2019

Vanaf begin december vind je op www.betoverendbreda.nl het complete programma.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *